Evenementen in de Bib

gepost op: 22 juni 2016

Er worden jaarlijks verschillende evenementen georganiseerd door de Bib:

Week openbare Bibliotheek:

Jaarlijks houden wij naar aanleiding van de "Week van de Openbare Bibliotheek" een "Verwendag" voor al onze lezers. Echter, iedereen is welkom!

Meestal vindt dit plaats in oktober. Op de homepage van de website zal u op de hoogte gebracht worden van het juiste thema en datum.

De Voorleesweek is een jaarlijks terugkerende campagne die volwassenen wil aanmoedigen om vaak voor te lezen aan kleine en grote kinderen. Thuis of op school: samen met kinderen in boeken kijken en voorlezen, stimuleert niet alleen de taalontwikkeling maar betekent plezier voor kinderen én volwassenen. Een moment van gezellig samenzijn.

Voorlezen is het leukste kwartiertje van de dag!

Op de voorleesstand in de jeugdafdeling vind je de voorleestips voor elke leeftijd onderverdeeld in genre of thema. Zo kan je honderden verrassende titels ontdekken. De meest geschikte voorleesverhalen kan je direct inkijken en ontlenen.
Wil je kapoen graag nog meer genieten van voorlezen? Hou de voorleesmomenten in de bibliotheek op woensdagmiddag in het oog. Elke maand staat er één thema centraal.

Volg ons op facebook of schrijf je in op de nieuwsbrief van de bib via het algemene contactadres: bibliotheek@aartselaar.be

Jaarlijks wordt er een gedichtendag georganiseerd. Op de homepage zal tijdig meer informatie volgen.
De feestelijke opening van de Jeugdboekenweek is al enkele jaren een vaste waarde in de Bib.
Digitale week: jaarlijks organiseren we allerlei workshops en cursussen.

Kijk op de "Progrmmatie 2016 - 2017" voor meer uitleg.