In gesprek met…. Ruben Van Gucht

Donderdag 15 maart om 20.15u in de Bib.

Sportjournalist en VRT-presentator Ruben Van Gucht reist sinds 2007 de wereld rond, op zoek naar de beste sportverhalen. De zoektocht naar Johan Bruyneel in Madrid, een aanvaring met Marc Wilmots in Brazilië, op hoogtestage met Jurgen Van den Broeck, het evangelie schenken aan Romelu Lukaku, de sprint aantrekken voor Greg Van Avermaet … In z’n nieuwste boek Sportman neemt hij je mee op wereldreis door Europa, Afrika en Zuid-Amerika, en vertelt hij de verhalen die zich de voorbije tien jaar in zijn carrière en zijn leven hebben afgespeeld. De verhalen van de sportjournalist, maar evengoed die van de sporter Ruben Van Gucht. Eerder schreef hij al boeken over Johan Museeuw, Bernard Hinault en stelde het Grote Sporza Quizboek samen.

De wegen van Ruben en gastheer Bart De bruyn kruisten elkaar reeds tijdens hun journalistieke carrière bij de regionale televisie RTV Kempen-Mechelen. Daar waar Bart voluit zijn culturele interesse kon botvieren als maker van het boekenprogramma Bladwijzer. Het wordt ongetwijfeld een aangenaam weerzien, wat zal leiden tot een boeiende babbel over boeken en sport. Een ideale en gezonde combinatie.

Inschrijven via cultureelcentrumaartselaar.be/reservatie-tickets of via de balie van de Bib.

Kostprijs: 7€ Kom naar de volledige reeks "In gesprek met...." en maak gebruik van de korting 2+ 1