Openbare Bibliotheek Aartselaar

In gesprek met….. Annelies Verbeke

Annelies Verbeke debuteerde in 2003 met de internationale bestseller "Slaap"! Daarna verschenen drie romans, drie verhalenbundels, een samenwerking met tekenaar Klaas Verpancke en een met fotograaf Charlie De Keersmaecker.

Met haar roman "Dertig dagen" (2015) won ze de Lezersprijs van NRC Handelsblad, de Opzij Literatuurprijs en de F. Bordewijkprijs voor de beste roman van het jaar. Het boek stond ook op de shortlist van de ECI-Literatuurprijs. Haar verhalenbundel "Halleluja" (23017) werd jubelend ontvangen.

Op donderdag 31 mei van 20.15u tot 22.15u in de Bib zal Bart De bruyn een gesprek aanknopen met Annelies Verbeke over haar romans, verhalenbundels en schrijverschap. Deelnemen kost 7€ (inclusief 2 drankjes).

Inschrijven via website: www.cultureelcentrumaartselaar.be/tickets

Nog geen reacties

Plaats een reactie

Plaats een reactie

Reacties worden eerst gemodereerd
voordat ze op de site verschijnen.

Meer nieuws

Op weg naar Vrede

Gedeelde tentoonstelling "Die Scoone Letter" (kalligrafie)en "Het Koffersool" (boekbinders). Van vrijdag 01 juni tot en met vrijdag 29 juni 2018. Lees verder

Tentoonstelling van “Die Scoone Letter” van 2 mei tot en met 29 juni 2018.

De Aartselaarse kalligrafievereniging Die Scoone Letter heeft een selectie van haar werk tentoongesteld in de glazen tentoonstellingskasten in de bibliotheek. Opvallend is de verscheidenheid van de verjaardagskaarten die nog tot eind juni 2017 te bezichtigen zijn. De kalligrafie gaat al eeuwen mee, maar deze creatieve groep probeert steeds op zoek te gaan nieuwe ideeën. Zo experimenteren we graag met kalligrafie in 3D en met nieuwe lettertypes, zegt André Stevens. Lees verder
Meer nieuws