Kinder- en Jeugdjury 2017 - 2018

gepost op: 1 maart 2017

KJV staat voor Kinder-en jeugdjury Vlaanderen, een leesclub voor jonge lezers met een hart voor boeken.

* 4oktober - 15 november - 10 januari - 07 februari - 28 maart 2018
* Bibliotheek Aartselaar, della Faillelaan 32
* Organisatie en info : Bibliotheek Aartselaar

De juryleden praten telkens over twee gelezen boeken en bespreken zo op een half jaar tijd acht titels.  Jongeren zijn dol op verhalen en geven dan ook graag hun mening over hun eigen boeken. De juryleden worden ingedeeld volgens leeftijd in een leesgroep: kleuters; 1e graad, 2e graad, 3e graad en adolescenten.  Als alle boeken gelezen zijn, stelt de jury een top 10 samen en duidt  hun winnaar voor het beste KJV boek 2017-2018 aan. Op 29 maart organiseren de begeleiders  aansluitend een boekenfeest met een feestelijke afsluiter tot 16 u. Wil je graag als jurylid aan de slag?

Mail naar bibliotheek@aartselaar.be  en krijg een persoonlijk KJV-kaft.

Voor meer informatie over de werking van de kinder- en jeugdjury op woensdagnamiddag in de bib of  tijdens de middag op school : mail naar leen.delaunoit@aartselaar.be