Leeskring Aartselaar 2017-2018

Op dinsdag 23 januari van 20u00 tot 22u15u in de Bib bespreken we: "Haar naam was Sarah" van Tatiana De Rosnay.

Wil jij je liefde voor boeken met anderen delen? Sta jij open voor een conversatie over verhalen? Dan is de leeskring iets voor jou!   De leeskring komt vijf maal per jaar samen.

Inschrijven is verplicht en kan je via het reservatiesysteem van het Cultureel Centrum Aartselaar

In samenwerking met Vormingplus: http://www.vormingplus.be

Reserveren: www.cultureelcentrumaartselaar.be/tickets

We bespreken vijf literaire boeken uit de Nederlandse literatuur en de wereldliteratuur. We delen onze leeservaringen met elkaar en besteden aandacht aan het literaire, historische en maatschappelijk belang van elk werk.Heb je het boek zelf niet in je bezit? Schrijf je in en vraag aan de balie om een exemplaar voor je te reserveren.

Uren: van 20.00u - 22.15u

Begeleiding: Diana Van Strijdonck

Voorkennis: geen

Locatie: Bibliotheek

Maximum: 14 deelnemers

Prijs: € 5 (inwoner van Aartselaar) - 7€ (niet-inwoner van Aartselaar)- Als je inschrijft voor de vijf besprekingen betaal je er slechts vier. Prijs inclusief water, koffie, thee.