gepost op: 18 juli 2017

Fried Ringoot, rolstoelacteur, kankerpatient en cabaretier, is terug met een nieuwe zaalshow en nog meer liedjes.

"Dagdagelijkse situaties waar ik tegen aanloop als rolstoelgebruiker zorgen soms voor hilarische toestanden, tenminste als je ze wil zien. Heel wat mensen kunnen nauwellijks geloven dat alle dingen die in de voorstelling zitten ook daadwerkelijk gebeuren. Open en bloot liggen op de onderzoekstafel terwijl de deur van de keuken van de verpleegsters wagenwijd open staat en ze rustig keuvelen over de nieuwe rok die ze kochten. Of een controlearts die zo weggeplukt lijkt uit een "Wat als...sketch"

Hij brengt zijn verhaal als een rollercoaster sitdown comedy-artist, met liedjes, visuele humor en grappige conferences. Komisch en tegelijk een echte eyeopener voor het publiek.

Wanneer: 20 september 2017 van 20.15 - 22.15u

Waar: Cultureel Centrum 't Aambeeld, Della Faillelaan, 34  2630 Aartselaar