Familie: Schattenzoektocht 2018 van de Bib en “Vlieg”

Doe de kleine zoektocht in de Bib en verdien een cadeautje uit de "Vlieg-erin-koffer". Vind jij alle schatkisten en hintpagina's bij de grote schattenzoektocht doorheen Aartselaar? Als het je lukt, krijg je een gratis ticket voor het slotfeest op zaterdag 1 september 2018.

Kick Off - Schattenzoektocht: Op zondag 1 juli 2018 van 9.30u tot 12.30u in de Bib

Kom naar de Kick Off en laat je fantasie de vrije loop. "Creafun" zorgt voor ongelooflijke balloncreaties en je snoet wordt omgetoverd in je favoriete lievelingsdier.

Slotfeest - Verteltheater Feest! - De Recitantes: op zaterdag 1 september 2018 van 14.00u tot 16.00u. Toegang enkel mogelijk via deelname aan de schattenzoektocht "Vlieg". Locatie: CC 't Aambeeld, della Faillelaan 34 te Aartselaar.

Sara Stippensnuit is een muis met stippen op haar toet.....snoet.....snuit. "Feest!" gaat over de verschillende levensfasen en laat je zien waartoe een experiment kan leiden. Feestelijk, interactief zingen, bewegen, meespelen en lachen.

Spel en concept: De Recitantes, gitaar: Sander Torfs