Openbare Bibliotheek Aartselaar

Digitale week

gepost op: 1 april 2016

Voor 2016 bieden we jullie het volgende aan:

Op woensdag 12 oktober en vrijdag 14 oktober bieden we jullie toppertjes van workshops aan.

Op woensdag 12 oktober van 19u tot 21u in de bibliotheek bieden we volgende workshop aan: "De Cloud en wat doen we ermee?" en "Online aankopen, hoe doe ik dat veilig"? We bespreken de functie van de Cloud vandaag en morgen. Hoe werkt de Cloud en wat zijn de voor- en nadelen? Hoe zit het met de privacy? Waarop moet ik letten als ik een aankoop op het internet doe? Tips en tricks om verassingen te voorkomen.

Op woensdag 12 oktober en op vrijdag 14 oktober van 19u tot 21u in de bibliotheek - workshop "Toekomst-technologie"

Tijdens deze workshop demonstreren we enkele nieuwe technologieën die regelrecht uit de toekomst lijken te komen. We staan stil bij nieuwe toestellen zoals 3D-printers en wearables" zoals de "smartwatch". We ontdekken de mogelijkheden van Virtual Reality en Artificiële Inteligentie. We bespreken "zelf rijdende auto's, drones, hoverboards, mobiel betalen enz... Na deze workshop heb je een heel nieuwe kijk op de wereld en hoe de technologie in een razend snel tempo verandert. Uiteraard kan iedereen nadien alle toestellen uitproberen.

Deze workshops kosten 4€. Reserveer vlug je plaatsje via:

bibliotheek@aartselaar.be of www.cultureelcentrumaartselaar.be/reservatie-tickets of bel naar de bib: 03/8708030

Nog geen reacties

Plaats een reactie

Plaats een reactie

Reacties worden eerst gemodereerd
voordat ze op de site verschijnen.

Meer nieuws

Riet Ringoot, en wat nu?

Een zaalshow in samenwerking met Davidsfonds Aartselaar, Gezinsbond Aartselaar en Bibliotheek Aartselaar. Opbrengst ten voordele van "Kom op tegen kanker" Lees verder
Meer nieuws