Digitale In gesprek Met Maud Vanhauwaert

Naar aanleiding van Gedichtendag nodigt gastheer Bart De bruyn Maud Vanhauwaert uit voor een uitzonderlijke online editie van 'In gesprek met...' in de bibliotheek van Aartselaar.

Een gebruikelijke editie met live publiek is helaas nog niet mogelijk. Uitzonderlijke omstandigheden vragen creatieve oplossingen. Met deze videostream sluit de bibliotheek van Aartselaar de poëzieweek 2021 feestelijk af.

Maud Vanhauwaert staat ervoor bekend om poëzie, in al haar mogelijke vormen, toegankelijk te maken bij een breed publiek. Met haar performances treedt ze op, op radio en tv, in binnen- en buitenland, van opera tot schapenstal. Je kent haar misschien als de huisdichteres van Iedereen Beroemd of als de officiële Stadsdichter 2018-2019 van Antwerpen.

Met haar debuut Ik ben mogelijk in 2011 kreeg ze meteen de Vrouw Debuut Prijs. Ze ontving voor haar werk meerdere literaire onderscheidingen, o.a. voor haar bundel Wij zijn evenwijdig, de Hughues C. Pernathprijs en de Publieksprijs van de Herman De Coninck wedstrijd. In mei 2020 verscheen Het stad in mij, een monument van meer dan 300 pagina's.

! In gesprek met...Maud Vanhauwaert is LIVE mee te beleven op donderdag 4 februari vanaf 20:15 via onze Facebook pagina

! Je kan ook uitgesteld kijken via een link die je persoonlijk wordt toegestuurd. De video zal dan 1 week beschikbaar zijn (van donderdag 4 februari 20:15 tot donderdag 11 februari 24:00) Hiervoor dien je vooraf aan te melden via de webshop. Inschrijven kan vanaf 25/01.