Openingsfeest Jeugdboekenmaand

Kids festival! Familiedag voor jonge gezinnen met doorlopende activiteiten voor durvers, actieve kids en creatievelingen.

Vlieg mee op een bezemsteel en krijg een blijvende fotoherinnering.
Laat je ballon plooien in je gekste dromen! Of tover je gezichtje om tot een stoere tijger, mooie prinses... Laat je fantasie de vrije loop en creëer je eigen verhaal. Kom en vier mee! De Jeugdboekenmaand begint feestelijk!
 

 • Ballonplooier Stijn

  Wil je graag een ballon in de vorm van een alien? Of liever een mooie bloem? Kies of laat je verrassen door de vrolijke ballonplooier Stijn. Hij geeft je de mooiste en gekste ballonfiguren.
   
 • Kindertalenten-fluisteraar (vanaf 6 jaar)

  Iedereen heeft talent, jij ook! Weet je niet zo goed wat jouw talenten zijn? Schrijf je dan in voor een talentengesprek. Talent gaat niet over uitblinken in een bepaalde activiteit maar over de eigenschap die maakt dat activiteiten vanzelf gaan, dat je de tijd uit het oog verliest. Je krijgt er energie van.Toch zijn niet alle kinderen zich bewust van hun talenten. Als kindercoach helpt Inge Marivoet kinderen in het benoemen van deze talenten. Dit is een stap naar meer zelfvertrouwen en veerkracht.

  Jouw kind kan deze talenten ontdekken tijdens een talentengesprek. Inschrijven is verplicht!
  Reserveer je plekje hier
   
 • Masker

  Zin om te knutselen? Maak je eigen super leuke masker! Rood met witte strepen, blauw met gele bollen, veel veren of juist geen… Laat je creativiteit de vrije loop!
   
 • Dromen

  Trap jezelf omhoog op een bezemsteel en vlieg zo in je dagdroom door de donkere nacht. De achtergrond met volle maan maakt het super om foto’s te trekken van je reis!
    
 • Poëtische versmarkt

  De Versmarkt is een 'poëtisch kraam' waar je aan de hand van kleine stapjes zelf een poëtische zin kan schrijven of nieuwe woorden verzinnen. Die zelf geschreven zin verwerken we in een product: een zakdoek, een button, een sticker,... die je mee naar huis mag nemen.
   
 • Schmink

  Kunstenares Aras kan je omtoveren tot een prinses, piraat, monster en nog veel meer! Hoe wil jij geschminkt worden?