Fundels staat voor "bundels vol fun"! 

Fundels zijn prentenboeken, aangevuld met een interactieve online variant, met als doel het taalgevoel van jonge kinderen te stimuleren. De digitale prentenboeken bieden kinderen een rijke ervaring waarbij lezen, spelen, boeken en het internet elkaar versterken.

Hoe werkt Fundels?

Fundels prentenboeken

Lezertjes tussen 3 en 7 jaar kunnen op een interactieve manier bestaande prentenboeken verkennen en tot leven laten komen. Het digitale prentenboek staat online gedigitaliseerd als een e-boek, aangevuld met leuke spelletjes, didactische hulpmiddelen, doe-activiteiten en oefeningen. De prentenboeken zijn beschikbaar op Apple, Android en PC.

Fundels AVI-boeken

Boeken met verschillende leesniveau's voor lezers tussen 6 en 10 jaar helpen bij het oefenen op algemene leesvaardigheden, technisch lezen en begrijpend lezen. Er is een volgsysteem voor leerkrachten, zorgjuffen en logopedisten. De AVI-boekjes zijn zowel online beschikbaar als in de AppStore voor de tabletgebruiker.

Meer info over het gebruik van Fundels vind je hier

Je kan de digitale prentenboeken downloaden via Mijn bibliotheek. Log in of meld je aan met je persoonlijke lenerskaart en geniet gratis van ons aanbod!