Bib aan huis in coronatijden

De bib heeft haar deuren weer geopend voor bezoekers. Ondertussen blijven we binnen Aartselaar echter ook nog materialen aan huis leveren met onze 'Boek'-fiets. Lezers kunnen bibliotheekmaterialen online opzoeken en aan huis laten leveren. Momenteel rijdt de boekfiets nog wekelijks uit op maandag en woensdag. Wij brengen alle boeken, cd’s, dvd’s of tijdschriften dan persoonlijk tot bij jou!

Levering aan huis

Voor alle inwoners van Aartselaar die lid zijn van de Bib.

Procedure

Zoek bibliotheekmaterialen op via de catalogus https://aartselaar.bibliotheek.be/.

U mag 10 materialen ontlenen waarvan maximum 5 boeken. Kijk na of het materiaal nog niet ontleend is door een andere lener. Als uw favoriete boek, cd, dvd of tijdschrift aanwezig is, contacteert u ons.

Heeft u geen internetverbinding? Geef dan telefonisch uw favoriete auteurs door of een genre van films dat u graag bekijkt.

U kan ons contacteren via bibliotheek@aartselaar.be of bel naar 03 870 80 30.

U ontvangt telefonisch of per mail een bevestiging van de levering.
De pakketten zullen op maandag- of woensdagnamiddag aan huis geleverd worden tussen 14 u en 17 u (wekelijks).

Bibliotheekmedewerkers en vrijwilligers leveren de pakketten ten vroegste de dag na uw aanvraag.

Wij leveren contactloos. We zetten het pakket aan uw deur en bellen aan.
We wachten op een afstand van 2 meter tot het pakket binnen genomen wordt.

Neem het pakket in huis en hou rekening met volgende richtlijnen:

• Zet het pakket op een veilige plek
  • Was uw handen
  • Laat het pakket 24 u dicht
  • De dag erna kan de leespret , het luisteren en het bekijken starten.

Wij houden rekening met de algemene richtlijnen bij het maken en leveren van uw pakket.

Nadien brengt u het materiaal terug binnen via de brievenbus aan de bibliotheek. Bibliotheekmaterialen worden pas 3 dagen na inlevering in de brievenbus ingenomen en terug geplaatst in de bib. Op deze manier houden we het veilig bij het maken van uw nieuwe bibliotheekpakketten.