Leesplezier bij winterweer met Fundels digitale prentenboekjes!

In quarantaine na een ho ho hoogrisicocontact? Met de interactieve kinderboekjes van de bib zetten ouders hun kinderen guiltfree aan de tablet.

winter vierkant

Wat zijn Fundels?

In de collectie digitale kinderboeken van de bib zitten prentenboeken en AVI-boeken om te lezen, met daarbij spelletjes voor de verwerking van de inhoud van de boekjes. De boekjes hebben educatieve waarde en worden veel gebruikt in het kleuter- en lager onderwijs. Fundels lezen op de tablet is de ideale activiteit tijdens schermpjestijd, alleen of met een (groot)ouder erbij. Fundels lezen kan altijd en overal!

Hoe lees je Fundels?

De Fundels digitale kinderboeken kan je eenvoudig downloaden door aan te melden op de app met je Mijn Bibliotheekprofiel. Heb je nog geen Mijn Bibliotheek-profiel? Maak er snel een aan. Veel leesplezier!