Ontdek onze nieuwe tijdschriften!

Sinds kort kan je in de bib enkele leuke nieuwe aanwinsten vinden in onze tijdschriftencollectie. Ontdek hieronder ons nieuw aanbod.   

tijdschrift

Lonely Planet reismagazine

De mooiste bestemmingen en hipste citytrips van het moment ontdek je in het reismagazine van Lonely planet. Interessante reportages in combinatie met prachtige foto’s van bruisende steden en wilde natuurgebieden doen je alvast wegdromen van je volgende vakantie…

National Geographic Historia

Naast de gewone editie van National Geographic en National Geographic Traveler kan je nu ook de Historia editie bij ons vinden. Historia brengt de mooiste verhalen uit de wereldgeschiedenis tot bij jou.

La maison Victor

Volg je graag de nieuwste modetrends, maar heeft je favoriete kledingwinkel nét niet wat je zoekt? Probeer het dan gewoon eens zelf! In La maison Victor kan je naai- en breipatronen uitproberen voor de hipste outfits van het moment.

Brocante Living by Ariadne at home

Op zoek naar iets nieuws en origineels in je interieur? Ga dan op ontdekking in Brocante Living. Het interieurmagazine voor fans van de landelijke stijl.

Goed gevoel

Het ultieme lifestylemagazine gericht op vrouwen. Je leest er alles over gezondheid, relaties, voeding en zoveel meer.    


Fiets

Doe je niets liever dan op de fiets springen en wil je je hier graag nog verder in verdiepen? Dan is dit het uitgelezen tijdschrift voor jou! Tips over fietsgear en uitdagende fietsroutes kan je hier vinden.