Senioren

Alles voor senioren vind je hier! 

De bib biedt vele activiteiten en diensten specifiek gericht op (maar niet beperkt tot) senioren. Ga je graag nog mee met de digitale ontwikkelingen van deze tijd of wil je hier graag meer over weten? Schrijf je dan zeker in voor ons digitaal café. Ben je niet meer zo mobiel, maar zou je toch nog graag boeken komen ontlenen in onze bib? Dan is de boekendienst aan huis vast iets voor jou! Klik hieronder alvast verder voor meer informatie. 

Lezen en interactief spelen

DemKoffer

Dementiekoffer

Wanneer de diagnose dementie of alzheimer gesteld wordt, roept dit vaak veel vragen en negatieve gevoelens op. De dementiekoffer van de bib geeft iedereen de kans het thema op een rustige manier thuis te verkennen.

Lezen

Levering aan huis

Boekendienst aan huis

Lees je graag? Wil je graag geestelijk actief blijven of ben je gewoon op zoek naar (ont)spanning? Maar wordt het steeds moeilijker om de bib te bezoeken? Dan is de bib aan huis wellicht iets voor jou! 

Doen

senioren

Seniorenpad

Deze nieuwe wandelroute werd uitgestippeld door de Senioren- en Toegankelijkheidsraad, in samenwerking met de Heemkundige Kring. Een kaartje voor de wandeling is o.a. te verkrijgen in de Bibliotheek en het gemeentehuis.

Lezen en ontdekken

boekenbad

Het heemkundig archief

Bezoekers van onze bibliotheekwebsite kunnen vanaf heden ook boeken en tijdschriften uit de collectie van de Heemkundige Kring Aartselaar in de online catalogus terugvinden.